Over ons

Onafhankelijk

Kubus Financiele Diensten werkt samen met de organisatie Financieel Zeker, wat een onderdeel is van de Qualiora Groep B.V.

Een onafhankelijke landelijks organisatie die meer dan 25.000 klanten bedient vanuit ruim 80 kantoren in Nederland.

Dankzij deze samenwerking maken we gebruik van een ruim aanbod van financiele producten van diverse banken en verzekeraars

Advies kwaliteitscontrole

Omdat wij het belangrijk vinden dat u een goed advies krijgt, wordt het advies dat uw adviseur voor u maakt vooraf eerst gecontroleerd. Dit gebeurt door de vakspecialisten van Financieel Zeker. Zo zorgen wij ervoor dat het advies aan u voldoet aan alle wet- en regelgeving. Ook zorgen wij dat onze oplossing aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Dat is onze kwaliteitsgarantie aan u!

Kwestie van vertrouwen

U wilt zekerheid. Integriteit en vertrouwen zijn belangrijk, zeker bij verzekeringen en hypotheken. Logisch. De Nederlandse wetgeving stelt dan ook hoge eisen aan financieel Adviseurs. U kunt erop vertrouwen dat de adviseurs van Kubus Financiel Diensten betrouwbaar, deskundig, transparant en integer zijn.

Zo zijn we allemaal gediplomeerd in het vakgebied waarin we adviseren en hebben we persoonlijk de Eed/Belofte afgelegd waarin we verklaren in het professionele leven een aantal normen in acht te nemen bij het integer en zorgvuldig uitoefenen van onze functie en uw belang als relatie daarbij centraal stellen.