Pensioenen

Klaar voor de toekomst, mogelijkheden met de overwaarde op uw woning.

Vermogen opbouwen voor later. Uw basis is de AOW, daarnaast bieden veel werkgevers een pensioenregeling aan. Maar hoeveel krijgt u straks?  70% van uw inkomen of ligt dat toch net even anders? Bijna niemand krijgt wat hij of zij verwacht. Bijsparen via een lijfrente is vaak een oplossing en de belastingdienst betaalt mee in veel situaties. Hoe zit het bij u? 

Heeft u overwaarde op uw woning? Wist u dat er veel mogelijkheden zijn om deze overwaarde te benutten? Bijvoorbeeld om uw inkomen aan te vullen of lopende leningen af te lossen. Als u meer wilt weten, neem dan contact op.

 

Inzicht in uw inkomen

Om uw maandelijkse lasten zoals de hypotheek, zorgverzekering en energielasten betaalbaar te houden na uw pensionering is het van belang dat u inzage heeft in uw inkomenssituatie later.

Wij helpen u graag om dit inzicht te verkrijgen en als het nodig is kunnen we u helpen. Er zijn aantrekkelijke opties om te gaan bijsparen, veelal betaalt de belastingdienst mee. Denk hierbij aan een lijfrente, maar ook via BOX 3 kunt u een mooi bedrag bij elkaar sparen. Wat is er fiscaal nu mogelijk in uw situatie. Wij maken het voor u inzichtelijk.